Как да изберем курсове по английски с метода на сугестопедия

Какво с всичко, което избирате за себе си и при изборът на езиков обучение сме сигурни, че искате да получите най-доброто. Ако търсите не просто на качеството, но и държите на това да можете да се изразявате свободно ще ви предложим може би най-доброто решение, което сме сигурни, че ще ви хареса от самото начало.

Както е важно за знаете за курсовете на база на сугестопедията

Може би трябва да започнем с това какво е сугестопедията. Това е оригинална образователна система, разработена от проф. Лозанов, което междувременно е получила признание от организации като ЮНЕСКО.

Нейната простота може да бъде засенчена единствено от категоричните резултати, които дава. Това е възможно разбира се, само ако са спазени всички принципи и на лице е лицензиран преподавател, който да ги изпълнява и импровизира на тяхната основа.

Обърнахме се към Йорданка Иванчева от Suggestopediaenglish.com, за да можем да отговорим на най-често задаваните въпроси, които имат хората, които се колебаят дали този метод е за тях.

Какви са принципите на сугестопедията

Принципите са 7 и имат препоръчителен характер, който всеки учител може да претвори през собствената си призма и характерен почерк на общуване с хората. Важно е сугестопедичният педагог да следи и усеща енергията както на отделните ученици, така и на цялата група.

Благодарение на това заниманията имат интуитивен характер, който носи не само знания, но и удовлетворение и забавления. По този начин учениците нямат усещането, че трябва да мине един час, в който ще слушат досаден урок. Те знаят и чакат с нетърпение мига, в който ще могат свободно да импровизират и изразяват себе си по време на всяка една игра или занимание, което им бъде предложено.

Наистина ли се научава повече за по-кратко време

Да, това е точно така. Методът позволява да се използват различни механизми на въздействие на мозъкът и способността му да приема и запаметява нова информация. Когато сме спокойни не мислим за неприятни неща и можем да се отдадем на това, за което сме дошли.

Така преподаването на огромни обеми информация става възможно и ако трябва да сме честни, повечето хора дори нямат представа колко много научават.

Какви хора ще срещнете на курса

Групата се формира на база на постъпилите запитвания, но винаги и можете да сте сигурни в това се отчитат индивидуалните особености. Така ако преподавателят прецени, че е добре да се включите в друга група, имахте предвид, че това е изцяло във ваш плюс и е решение, което в бъдеще ще работи за вас. Нямаме възрастови ограничения, но наред с това избягваме да формираме прекалено разнородни групи.

Така хората по-лесно намират общ език и интереси, което е важно за това по какъв начин ще протичат уроците, както и съпътстващите аудио и видео формати, които подпомагат научаването на английски език.

В заключение

Ако все още се колебаете, ще ви кажем няколко заключителни думи. Ако се спрете на курсове по английски с метода на сугестопедия трябва да имате готовност да се отпуснете, за да има максимален ефект. Това не е трудно, но при някои хора отнема време. Веднъж случило се това няма граници между вас и всичко което искате да научите, а ние от Suggestopediaenglish.com с готовност и радост можем да ви предложим.

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.