Райф машина: Генератор на честоти, за алтернативно лечение?

Вероятно най-впечатляващият метод за детоксикация, разработван някога, технологията Райф машина е разработена през 20-те и 30-те години на миналия век от един от истинските гении на 20-ти век: микробиолог на име д-р Роял Райф. Това e включвало насочване на специфични честоти (насложени на определена носеща вълна за дълбоко проникване) при пациенти с рак, за да убият рака им. Лечението беше толкова лесно и щадящо, без да е токсично, че е включвало просто лягане или седене пред светлината.

Документираните случаи на възстановяване от рак в резултат на това новаторско алтернативно лечение на рак са феноменални. Въпреки това, този подход най-накрая беше пренебрегнат до точката, в която стана почти невъзможно да се намери истинска Райф машина, която използва абсолютно същата технология и спецификации на оригиналния създател. Тъй като много от машините, които се произвеждат днес, твърдят, че са автентични, но не са наистина ефективни, за пациентите с рак е важно да знаят за историята и проблемите, свързани с този конкретен подход на лечение.

Проектът Райф машина е „притиснат в ъгъла“ и целенасочено унищожен преди време.

Причината, поради която Райф затвори клиниките си от AMA и FDA, беше, че той твърдеше, че честотите „убиват раковите клетки“. Въпреки че това беше неговото убеждение по онова време (и никой не можеше да отрече процента му на успех), това НЕ е сегашното разбиране за това как работи честотата на светлината. Вярваме, че тъй като светлината е фотон, частица във форма на вълна, тя има различни характеристики от другите форми на вълна.

Всичко, на ниво квантова физика, се състои от енергия, вибрираща на определена честота. Бомбардирането на рак или всяка друга частица (токсини, вируси и т.н.) със определена честота просто ги кара да вибрират, правейки ги разпознаваеми за собствената ви имунна която сама да се справи с тяхното унищожаване. Технологията на Райф не убива рака, тя позволява на тялото ви да го разпознае и да свърши работата си, за да ви върне към здравето.

Райф терапията ли е най-доброто алтернативно лечение на рак?

Ако има нещо, което се повтаря отново и отново в нашия уебсайт и други материали (видеоклипове , блогове , книги ), това е, че ние не лекуваме рак. Ние не използваме терапии или хранителни добавки, които  лекуват рак. Това, което правим, е да третираме тялото на отделния човек, след тестване какво е необходимо, за да му помогнем да се върне в здраво състояние. Като поддържате тялото, можете по-добре да се борите с болестите. „Алтернативно лечение на рак“ наистина е погрешно наименование – здравословното хранене и здравословният живот  не са алтернативен подход, това е  нормален живот . Това е стандартът.

Като се има предвид това, Райф терапията с машината е единствения протокол в повечето кабинети, който се използва при абсолютно всички пациенти. Това е важно и е установено, че е ефективно.

admin