Подходящи ли са ботите от естествена кожа за зимата

Дамските боти от естествена кожа са обувки, които могат да се съчетаят с различни стилове в облеклото, което ги прави изключително практичен и оптимизиран избор (разгледайте предложенията на Stemanelli.com).

Дали, обаче, същите тези боти са наистина подходящи като вариант за зимата? Дали ще ни предпазят от студа и което е най-интересно – ще издържат ли самите те на лошото време?

Идеалната височина

Дамски боти

Предимствата на дамските боти започват още от височината на този тип обувка. Тя е идеална, тъй като е по-ниска от тази на ботушите, а респективно това прави ботите да бъдат и по-удобни.

В същото време, ако навън има сняг, тяхната височина най-вероятно ще е напълно достатъчна за да ви предпази, имайки предвид, че в България снежната покривка в изключително редки случаи надхвърля петнадесетина сантиметра (поне в София).

Естествената кожа топли

Естествената кожа е много популярна и е доста предпочитана именно заради това, че притежава многобройни предимства, като едно от тях е свързано с комфорта при ниски температури.

Кожата действително е много добър изолатор, а ако ботите са оборудвани от вътрешната страна и с някаква допълнителна кожа (например агнешка), тогава можете да сте уверени, че няма температура по нашите ширини, която да ви се опре.

Издържа на сняг и дъжд

Кожените обувки са най-добрият избор за снежните и дъждовни дни. Макар че кожата пореста и диша, тя няма да пропусне вода, ето защо не е нужно да се притеснявате от това.

За да направите своите боти от естествена кожа по-устойчиви, обаче, би било много добре ако придобиете навика да ги поддържате, като ги минавате с вакса и парафин. По този начин ще подобрите естествените защитни сили на кожата и ще я направите още по-издръжлива на предизвикателствата на лошото време.

Какви подметки да предпочетем

Дамските боти се предлагат в различни стилове, като една част са доста удачен избор за справяне с поледиците, тъй като притежават дебели и устойчиви подметки с масивни грайфери.

Ако пък предпочитате да сте по-елегантни, тогава можете да заложите на боти с ток. Колко да бъде висок и дали да бъде тънък или дебел, това зависи изцяло от вашия стил и усещане.

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.