Коригиране на изплащането според възможностите на кредитополучателя

Възможността за погасяване на задължението на удобни месечни вноски е друго предимство на заемите на вноски, предлагани от небанкови компании. Също така ви позволява да теглите много по-големи суми. Това ги отличава от някога много популярните заеми до заплата, чийто максимален размер обикновено е около 5000 лева и които трябва да бъдат изплатени най-късно за 90 дни. Заемите на вноски могат да бъдат разпределени до две години, което улеснява връщането дори на голям пасив.

Кредитните компании, предлагащи заеми на изплащане, изготвят удобен график за погасяване на своите клиенти, който включва информация като:

  • номер на вноската,
  • точната дата на изплащане на последващи вноски,
  • сумата, която трябва да бъде изплатена,
  • главна лихва,
  • размера на комисионната.

Какво друго е важно за кредитополучателите при избора на онлайн заем на вноски?

На какво друго обръщат внимание клиентите на небанкови компании при избора на оферта? На първо място, общата стойност на вноската по кредита, която те ще трябва да направят. Струва си да се помни, че когато разглеждате класации с небанкови продукти, обърнете внимание на APRC, т.е. на действителния годишен лихвен процент, който включва не само лихвения процент, но и допълнителни разходи, например комисионна.

Класациите също така предоставят минималния и максималния размер на ангажимента, който може да се поеме. Интересното е, че тази информация е важна за цели 40% от хората, разглеждащи оферти за заем.

Небанковите компании непрекъснато се опитват да бъдат в крак с променящите се нужди на различни групи клиенти. Поради това те не само обогатяват предложението си с нови продукти, но и разработват удобни и бързи методи за кандидатстване и получаване на пари.

Източник: https://tvoiacredit.eu/

Alex Georgiev