Небанкови заеми – решение когато банките отказват!

Хората, които се сблъскват с неочаквани разходи в домашния бюджет, най-често насочват стъпките си към банката, за да кандидатстват за паричен заем, или решават да използват услугите на кредитни компании. Последното решение ви позволява да получавате пари в брой по-бързо, какви други предимства има?

Небанкови заеми и парични заеми

Всеки, който някога е кандидатствал за банков заем, отлично знае, че процесът на проверка на кредитоспособността на клиента от този тип институции е доста сложен и отнема време. В допълнение към проверката в BIK и BIG, обикновено трябва да представите и документ, потвърждаващ получаването на постоянен доход, а много банки не вземат предвид мандатния договор и договора за конкретна работа. Подробният преглед на кредитоспособността е насочен към избягване на ситуация, при която кредитополучателят по подразбиране.

Следователно хората, наети въз основа на гореспоменатите договори, могат да имат затруднения при получаването на заем. Какво да правя в тази ситуация? Решението е в небанкови заеми. Те ви позволяват бързо да получите допълнителни средства за всякакви цели и тъй като формалностите в този случай са ограничени до необходимия минимум, времето за чакане на пари е много кратко.

Краткосрочен заем и небанков заем на вноски

Небанковите заеми чрез Интернет могат да бъдат разделени на заеми до заплата и заеми на вноски. И двата ангажимента могат да бъдат поети онлайн чрез попълване на заявлението и успешно завършване на процеса на проверка, но има няколко разлики между тях. Какъв вид? Заеми до заплата са заеми на ниски суми, чиято сума обикновено не надвишава няколко хиляди злоти.

В този случай трябва да вземете предвид и краткото време за погасяване на това задължение – обикновено това е месец или два месеца за него. И въпреки че срокът за изплащане може да бъде удължен, той най-често е свързан с допълнителни такси.

Небанковите заеми чрез Интернет на парите са задължения за по-големи суми, обикновено достигащи няколко хиляди злоти, които могат да бъдат изплатени много по-дълго, дори в продължение на четири години. Времето за чакане на пари е кратко, а формалностите, свързани с разпределението им, са ограничени до необходимия минимум.

Източник: https://jet-credit.com/

Alex Georgiev