Doxa – часовниците с швейцарско качество

Не е тайна, че часовникарския бизнес е един от най-развитите по цял свят. Не е тайна обаче, че Швейцария е сърцето на този занаят и от това място водят началото си не малка част от компаниите, които са се посветили на създаването на тиктакащи устройства, изваяни от страст. В тази статия ще ви разкажем  малко повече за едни от най-известните швейцарски творения, които носят името Doxa. Именно тези устройства успяват да впечатлят значителна част от хората по цял свят и да се превърнат в неизменна част от живота им.

Ние няма да ви убеждаваме в това защо наистина си струва да инвестирате парите си в покупката на едно такова бижу, а ще заложим малко повече върху това как часовниците с марка Doxa достигат до сърцата на толкова много потребители. Смятаме, че по този начин сами ще вземете решение в покупката на какъв модел да инвестирате парите си в бъдеще. Искрен се надяваме да ви бъдем полезни, така че благодарение на написаното, то вие да си подарите ценен и запомнящ се подарък.

Какво да знаем за компанията Doxa

Компанията поставя своето начало през далечната 1889 година в Швейцария. Часовниците, които произлизат от това кътче на света успяват да дадат твърде много на часовникарския бизнес, тъй като рядко могат да бъдат видени техни достойни заместници. Изпипани до съвършенство, аксесоарите са в готовност да красят ръцете както на дамите, така и на представителите от мъжки пол. Те пасват еднакво добре на хората с различен стил, професии и начини на живот.

Фирмата е основа от Georges Ducommun (1868 – 1936). Той е роден в Le Locle – градче, намиращо се сред скалите на Джура в област Нюшател. Той е бил едно от 13-те деца и е отгледан от бедно семейство. След навършване на 12-годишна възраст Ducommun става чирак във фирма, специализирана за затваряне на механизми в корпуси.

Младият дизайнер стартира бизнеса си с поправката на часовници и по този начин успява да хване тънката ниша при производството им. Докосва се до сърцевината на тиктакащите устройства, впечатлява се от функционалността им и се стреми към това да създаде модели, които нямат аналог. С голяма радст споделяме, че дизайнерът е постигнал своята цел и днес часовниците Doxa са любими за хора от всякаква възраст и пол.

От къде да си закупим качествен аксесоар

Що се отнася до това от къде можете да се закупите качествен часовник, то ние ще ви предложим да посетите онлайн магазина за разнообразни часовници Timer.bg, където разнообразието е изключително богато и моделите, достигащи до вас, се предлагат на достъпни и конкурентно ниски цени.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сте си отговорили на въпроса как часовниците Doxa извървяват пътя си до нас!

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.