Създаване на турска компания

Ние предоставяме услуги за регистрация на турски фирми за чуждестранни лица и компании, които искат да установят своя бизнес в Турция.

През годините ние успешно помагахме на клиенти от Азия, Америка, Африка и Европа да регистрират фирма в Турция и безпроблемно да преминат към страната. С богат опит в областта, ние сме добре подготвени да се погрижим за разнообразните нужди на нашите клиенти.

Към днешна дата сме помогнали на над 90 чуждестранни клиенти от различни страни, като ОАЕ, Великобритания, САЩ, Русия, Йордания, Южна Корея, Хонконг, Китай, Украйна, Ливан, Франция, Германия, Италия, Пакистан, Малайзия, Иран , Канада и Саудитска Арабия, за регистрация на фирма в Турция .

Чрез посредническите агенции по поръчка, с които работим от дълго време, много от нашите клиенти използват за внос, износ и транзит на стоки за други страни. В допълнение, ние предоставяме счетоводни и адресни услуги за чуждестранни компании на много разумни цени.

Колко време отнема процесът на регистрация на турска фирма, според registracianafirma.net?

Продължителността на процеса на регистрация на турска фирма зависи от няколко фактора, включително вида на учредяваната компания, местоположението на партньорите и наличието на необходимата документация.

Ако партньорите вече са в Турция и всички необходими документи са лесно достъпни, можем да завършим процеса на регистрация на фирма и да създадем банкови сметки с онлайн банкиране само за 1-2 дни , което е най-бързият и най-рентабилен вариант.

Ако обаче партньорите не са в Турция и изискваните документи трябва да бъдат изпратени по пощата или по електронен път, процесът ще отнеме повече време и може да изисква допълнително време за обработка. В такива случаи все още можем да помогнем с процеса на регистрация на фирма от разстояние, но това ще отнеме повече време и ще бъде по-скъпо, отколкото ако партньорите бяха в Турция.

Как да регистрирате в Турция?

Според турския търговски кодекс  минималният изискуем капитал за дружество с ограничена отговорност в Турция е 10 000 TL и може да бъде платен на вноски в рамките на две години. Капиталът на компанията може да бъде под формата на пари, активи или комбинация от двете.

Стъпки за регистриране на турска фирма:

Изберете име на фирма и проверете нейната наличност.

 Получете превод и нотариална заверка на паспорта и ПЗ на партньора

 Вземете данъчния номер на партньора

 Кандидатствайте за регистрация на фирма в Търговски регистър 

 Служба по вписванията и получаване на удостоверение за регистрация

 Регистрирайте фирмата в Turkish Commercial

 Получете данъчен номер за фирмата и открийте банкова сметка на името на фирмата

 Сключете договор за наем на адреса на фирмата

 Подписване на пълномощно на счетоводител от името на фирмата

 Отворете фирмена банкова сметка

admin