Намерете идеалния фризер или ледогенератор 

Независимо дали търсите ледогенератор на плот за бонус стая, малък изправен фризер за кухня или специална машина за натрошен лед, ние предлагаме асортимент от висококачествени фризери и ледогенератори, от които да избирате. Преди да вземете решение, отделете малко време, за да обмислите вашите нужди и ограничения на пространството, за да сте сигурни, че ще намерите идеалния вариант за вашето място.

Видове фризери

Фризери за ракла: Фризерът на ракла може да побере повече храна на квадратен фут от традиционния изправен фризер. При фризерите на ракла студеният въздух остава ниско във фризера, когато вратата се отвори и не излиза толкова бързо, колкото при вертикалните фризери.

Вертикални фризери: Вертикалният фризер се отваря хоризонтално точно като хладилник. Регулируемите рафтове и съхранението във вратата позволяват допълнително пространство, въпреки че стойките предлагат по-малък капацитет от фризерите на раклата.

Видове ледогенератори

Хладилни ледогенератори: Хладилният ледогенератор е по същество стандартна комбинация от хладилник и фризер с вграден ледогенератор. Това е един от най-популярните видове фризери за жилищни кухни.

Свободностоящи ледогенератори: Самостоятелният ледогенератор е единичен ледогенератор, който може да се монтира в шкафове на мокър бар, кухня, бонус стая или друго пространство.

Преносими ледогенератори: Преносим или плотен ледогенератор може да се мести от стая в стая, в зависимост от вашите нужди. Обикновено преносимите ледогенератори произвеждат средно 10 кубчета лед на всеки 15 минути. Те са идеални за стая за гости, мокър бар или басейн.

Източник: https://bulgaria24.tv/

Alex Georgiev