5 луксозни опции за дамски макси дрехи

Дамите с пълна фигура могат да си позволят голямо разнообразие от дрехи. Времената, когато на жените с обемни коефициенти било забранено да носят твърде съблазнителни и отворени тоалети, отдавна отминаха. Днес всички момичета и улегнали лейди с големи размери в дамски макси дрехи изглеждат, дори по-елегантно и стилно от стройните и дългокраки красавици.

Дамски макси дрехи за пълни жени за всеки ден

За ежедневен комплект пълните дами избират удобни дамски макси дрехи и удобни обувки. Разкошни рокли с риза, по-елегантни костюми с тип карирана пола, безупречни строги рокли. Всичко това ще ви е от полза да създадете стилен образ. Тези неща са еднакво подходящи, както с обувки с токчета, така и с ниски обувки.

Дамски макси дрехи за едрите жени за специална вечер

За фирмено парти или среща, дамата с великолепна фигура ще може да избере по-тържествено облекло. Стилистите препоръчват да се спирате на лъскави рокли с воали или пардесю. Може, също да обърнете внимание на по-класически стил или атрактивни поли от тюл.

Дамски макси дрехи за жени с великолепни форми и нещо по-така за вечер

Ако искате малко повече почивка и ярки впечатления, тогава изберете панталон в черен цвят с лъскави вложки. Още по-ефектен образ за пищната дама са червените тоалети с панталони, гащеризони и рокли. В такъв шикозен ансамбъл винаги избирайте обувки с високи токчета.

Дамски макси дрехи за пищни жени в градски стил

Градският стил за великолепната дама е доста разнообразен. Например, може да подчертаете едновременно своята дръзка и нежна визия с лека лятна рокля с дължина midi, кожено яке и удобни ботуши на платформа. Роклите на точки са подходящи за дискретните фенки на модата. Тук, обаче трябва да имате предвид, че този принт може както да намали пропорциите, така и да ги увеличи.

Дамски макси дрехи за пухкави жени за студения сезон

В хладния сезон ще трябва да се погрижите за стилните връхни дрехи. Пълничките дами трябва да се фокусират върху класиката. Това са главно палта във втален или прав стил. За истински шикозен външен вид, заложете на монохромен цвят.

Едрите момичета трябва много внимателно да подбират гардероба си. Те знаят, какво може да развали образа, затова винаги трябва да избират дрехи, които да подчертаят желаните зони и да скрият обемните им части. Тук е момента и да се отбележи, че този подход не засяга стила и женствеността на излъчването ви.

Всичко това и още много пазарувайте в онлайн магазин loveyourcurvy.com

admin