Простички идеи за коледни подаръци

Коледа наближава, а вашите мъници я чакат с най-голямо нетърпение, защото очакват своите подаръци. Разбира се, родителите също я очакват. Това е време, в което могат да обърнат внимание на семейството си, да бъдат заедно край огъня или просто да си починат. В следващите редове ще посочим някои идеи, които могат да ви вдъхновят за коледен подарък.

 

Книги

 

Книгите са подходящ подарък за деца на всякаква възраст. Дали ще губите за дете на 5 години, или пък по-малко, то няма значение. Книгата предизвика интерес и истинска радост, а това е най-важното. С нея можете да прекарате време с детето, където и да се намирате. Тя също така развива креативността, творческото мислене и най-вече въображението.

 

Активни игри

 

За да накарате детето да се движи повече, а не само да стои пред компютъра или телефона, то можете да му вземете активна игра. Има най-различни игри и те са подходящи за деца от 3 години, че чак до възрастни. Такива игри са топката, федербала, въжето за скачане и други. С тях можете да играете на открито, да прекарате време с детето и да насърчите двигателната култура и фината моторика.

 

Креативни играчки

 

Това са така наречените крафт игри или различни творчески комплекти. С тях детето може да развие креативността и сръчността си. Те са забавни и ангажират вниманието на малчугана. Не е нужно да сте постоянно около него, когато си играе с тях, което ви дава свобода да свършите своя работа или нещо друго.

Семейни игри

 

Сплотете семейството с тях, а и са подходящи за всички. Различните семейни игри стимулират ключови умения в детето, научава нови неща и цялото семейство се забавлява.

 

Коледните подаръци независимо дали са за даде или възрастен, ще накарат всеки да се усмихне. С тях ще направите цялото семейство щастливо и ще създадете прекрасен спомен от този толкова скъп семеен празник.

Alex Georgiev