Небанков заем може да бъде безопасен

Понякога просто се нуждаем от допълнителни пари. Разпадане на домашно оборудване или кола, внезапно напускане или изгодна покупка – причините могат да бъдат много. Ако нямаме спестявания, най-удобното решение е да вземем назаем пари. По-долу пишем как да го направим разумно и без риск.

Сигурни ли са онлайн заемите?

Можем да вземем пари назаем с помощта на роднини, може да отидем и в банка или да изберем небанков заем. Онлайн заемите стават все по-популярни. Дали са в безопасност? Нека разберем.

Защо избираме заеми на вноски?

Небанковите заеми са финансов продукт, който става все по-популярен сред поляците, като в същото време се превръща в привлекателна алтернатива на традиционните банкови заеми. Това се дължи на няколко фактора.

На първо място, това се определя от удобството и времето, необходимо за проверка на заявлението за кредит и плащането му. Не само, че не трябва да напускаме къщата или да подписваме хартиени договори, които трябва да бъдат изпратени обратно по-късно, но също така получаваме решението и парите в рамките на само десетина минути.

Но това не е всичко. Предимството на небанковите заеми е и минимумът от формалности. Ако сме над 21 години, ние сме граждани на Република Полша и нямаме отрицателна кредитна история, трябва ни само лична карта и активен номер на мобилен телефон. За разлика от банките, добрите компании за кредити не изискват никакви допълнителни документи, като извлечения по сметки, удостоверения за работа или печалба.

Сумата на заема е съобразена с вашите нужди

В момента компаниите за добри заеми са много гъвкави и се адаптират към нуждите на своите клиенти. Благодарение на това заемането е безопасно за нашите домашни финанси. Можем да определим такъв брой вноски и размера на заема, че връщането му не би било свързано с натоварване на финансовото ни състояние.

Източник: Кредит за Теб

Alex Georgiev