Заем за лична карта – какво е това?

 

Woman typing on laptop

Какво е заем за лична карта? Това е популярен заем без сертификати. За да го получите, не е необходимо да прилагате допълнителни документи към заявлението. Всичко, от което се нуждаете, е лична карта и декларация за доходи. Това е чудесна алтернатива на традиционните банкови заеми.

 

Как да получа заем като доказателство?

  Заемът за лична карта се отпуска без излишни формалности. Обикновено се предлага от небанкови компании. Те уважават поверителността на своите клиенти, така че не е нужно да се притеснявате, че консултантът ще се обади на шефа ви, за да провери вашата работа и доходи. Той няма да провери предоставената от вас информация, анализът на кредитоспособността се извършва само въз основа на документ за самоличност.

Обикновено небанков заем за лична карта се предоставя онлайн. Можете да подадете заявление по всяко време, проверете: как да кандидатствате за заем онлайн. Най-често трябва да предоставите лични данни, източник и размер на доходите, възраст, образование и броя на хората в домакинството. Ако искате да увеличите шансовете си за получаване на заем, изграждайте по-раноположителна кредитна история.

Заемът за лична карта обикновено се отпуска за 30, 45 или 60 дни при атрактивни условия. Отличава се с висока гъвкавост. Като доказателство се отпускат както популярни заеми до заплата, така и заеми на вноски и те могат да бъдат отпуснати до няколко десетки хиляди с погасяване, разпределено в продължение на няколко десетки месеца.

 

Ползи от доказателство заеми

Небанковите компании акцентират върху минималните формалности и краткото време за изчакване за отпускане на пари. Струва си да се подчертае, че можете да похарчите парите за всякакви цели. Не е необходимо да го въвеждате в приложението. Ако изпратите заявлението си онлайн по време на работното време, можете да получите средства по сметката си само за 15 минути. Много е важно дали имаме спешни, непредвидени разходи.

Важно е, че заемът като доказателство се отпуска без обезпечение и поръчители. Не е нужно да ходите до стационарния клон на компанията, за да получавате пари. Това решение ви позволява да спестите много време.

 

Не е необходимо да работите по трудов договор, за да кандидатствате за заем. Повечето компании приемат и други източници на доход. Понякога са достатъчни систематични постъпления по банковата сметка поради пенсиониране, инвалидност или семейни обезщетения. Източник: https://kredit-consult.com/

 

Alex Georgiev