Ретро мода или мода с точки

Любимите ви десени се завръщат отново на модната сцена, а с тях ще бъдете по-завладяващи от когато и да било. Те са непринудени, приятни и леки. Дайте шанс също така на точките в разгара на настоящия летен сезон. Те са особено атрактивни и пораждат интерес не само за притежателите им, но и за околните.

Защото модата на точките е модна всяко едно лято – точките носят със себе си много свежа атмосфера. Те подхождат добре на почти всяка фигура, стига само размерът им да е релевантен с  характерните особености на тялото и вкуса на техния притежателя. Точките имат голямата способност да свалят от годините ви. Точките по дрехите са особено младежки.

Дрехи в ретро оттенъци – този сезон модните търсения са ретро предложенията и най-вече точките. Става дума точно за рокли, поли, блузи, дрехи в дискретен винтидж стил и всичко, което е в този десен. Типичното за тези дрехи са романтичните аксесоари като воалите, буклите, къдрите, ръкавите тип „камбанки“, панделките, вместо коланите и пр. Декоративните цветя по дрехите са идеалният моден аксесоар и където и да са слагани, седят повече от страхотно. Има само едно условие и то е да са в тон с дрехата, и можете да ги вградите даже в косите си.

Да живеят съчетанията – без да дума единствено за тривиални комбинации. Основен компонент тук в облеклото са вече познатите ви теми. Например така под роклята можете да сложите пола, която се подава единствено в няколко сантиметра. Важно е етажирането на пластове в дрехите. Етажирането е особено модерно и позволява съчетания на няколко принта. Друго актуално нещо са съчетанията на различните материи и десените дрехи. Така роклята ви може да е на точки, а пък по ръкавите да имате флорални мотиви. Може също така да опитате с тъканите, гладките материи дантелите и да направите всякакви импровизации.

Източник: https://album.bg/

Alex Georgiev