Как да научим децата на сезоните с детска книжка?

На пазара се предлагат най-различни детски книжки. Едни са със забавни анимационни герои, други са свързани с логически задачи, а трети учат най-малките на интересни неща. Точно към третата категория спада книжката – Със стихове и игри сезоните научи на автора Милка Игнатова. Повече за това произведение ще научите в следващите редове на тази публикация.

Какво ще намерят децата в книжката на Или-Мили?

 

Или-Мили Ви представя дебютната си детска книжка – Със стихове и игри сезоните научи. В нея децата се учат на четирите годишни сезона – пролет, лято, есен и зима. Те не само научават имената на сезоните, но и всичко, което е характерно за тях. Мъничетата ще разберете, защо вали сняг през зимата, как грее слънцето през лятото и какво се случва през пролетта и есента.

Това е авторско произведение от типа образователна детска книжка с много илюстрации, практически игри, развиване на ума, стихотворения и много други изненади. Книгата ще провокира интерес у момченцата и момиченцата, които не престават да задават въпроси за сезоните, времето и различните природни явления. Тук те ще получат необходимата информация, която се предава по атрактивен начин, и ще стигне до сърцата на дечицата.

Защо родителите да обърнат внимание на тази книжка?

Ако търсите детски книжки, с чиято помощ да научите децата си на нещо полезно, и да ги въведете в живота, природата и всичко, което се случва около тях, то тогава това произведение на Милка Игнатова ще Ви донесе много позитиви. Децата ще се забавляват, докато четат интересни стихове, а също и ще могат да играят на различни игри с лепене, рязане и други.

Авторът се е постарал да направи всичко възможно, за да предаде положителна емоция на малките палавници и те да научат нещо ново и по-разнообразно. Всичко това са все причини да погледнете към предложението на Или-Мили на име – Със стихове и игри сезоните научи.

Dimitur Belovejdov