Различни билки, различно лечение

Съвременните хранителни добавки създадени изцяло от билкови растения, с грижа за здравето на пациента показват какво голямо богатство за билките като цяло. България е страна със забележителна традиция в употребата на билки за лечение. Използвани по правилният начин за конкретно състояние те могат да сътворят здравни чудеса.

Разликата със старите времена е, че днес билките се изследват научно и се прилагат в правилната дозировка в капсули, тинктури, прахчета, мазила, спрей-флакончета и т.н. Например малко са запознати с билката леска като незаменима при лечение на инфекции в пикочо-половите пътища. Не случайно тя се намира като част от комплекса билки вожени в Простекс/Prostex – добавката предназначена да лекува простатит. Повече за нейните съставки научете на prostex.pro

Леската обаче присъства и като съставка в добавката Cardio Tonic/Кардио Тоник за лечение на високо кръвно. Тя обаче е свързана с комплексното въздействие на лека, в смисъла да премахва тревожността у тялото причиняваща стрес и проблеми с кръвното. Повече за тази прекрасна хранителка добавка изградена от цели шест билки можете да научите на cardio tonic.me.

Билки се използват за направата на много добавки и лекарства с външно приложение. В този случай пример даваме с Fresh Feet/ Фреш фиит, който използва екстракт от пчелен мед като част от сложния си веществен комплекс. Специално пчелният екстракт действа да премахне бактериите създаващи ужасния мирис в краката. А как самият спрей действа при гъбични проблеми по краката и ходилата, ще откриете точно тук freshfeet.me.

Да кажем, че вече сте видели добавката Detoxant/Детоксант предназначена да премахва вредни паразити от организма. Прочели сте, че за унищожението на паразитите е вложен зелен чай. Питата се, защо тогава ако пиете само зелен чай, няма да можете да се излекувате. Просто защото в самата добавка е използва комплекс от вещества, дозирани правилно и насочени към патологията, а не само към храносмилателната система на човека. Кои са другите билки в този лек, вижте на detoxant.me.

admin