Нов дом в чужбина – вземете старите мебели

Животът на съвременните хора доста често е свързан с преместване в друг град, а в повечето случаи напоследък и в чужда страна. Това явление се наблюдава във всички посоки – българи търсят по-добре платена работа в Германия, британци търсят по-топъл климат в Испания, руснаци търсят достъпни жилища край брега в България.

На фона на всичко това, ние българите не правим ни най-малко изключение, освен в едно отношение. Ние често живеем в собствени жилища, в които не рядко инвестираме твърде много в обзавеждане и скъпи вещи.

Нов дом в чужбина

Не са малко случаите, в които българите пренасят навика си да живеят в собствено жилище и зад граница, особено ако бюджетът им го позволява. Обикновено в такива моменти се разкъсваме от колебания и безпокойства, тъй като покупката на нов дом води след себе си един огромен разход, а именно обзавеждането. Но защо да не обзаведем новия си дом зад граница със старите грижливо подбрани мебели?

Преместването на старите мебели

Преместването на старите мебели от родния ви град в България до желана дестинация зад граница не е много евтина процедура, но ще ви сети десетократно по-големи разходи за обзавеждане, при това ще ви позволи да имате до себе си стари и скъпи за вас мебели

Сделка за преместванеПреди транспортирането трябва да се помисли внимателно какво точно искате да вземете, след което всичко се опакова старателно. Багажът се натоварва в камиона и поема към новата си дестинация, където се очаква вие да посрещнете доставката и да кажете къде точно искате да се разтовари всичко това.

Имайте предвид, че освен стандартната процедура между поръчител и доставчик на услуга, при този тип дейност може да се наложи да се занимавате с допълнителни формалности около преместването, плюс това, че при внасяне в някои страни на обзавеждане могат да се заплатят такси при преминаването на някои гранично пропусквателни пунктове.

В такива случай се доверете на фирма като sofhamali.com, която може да приготви всички нужни документи. За щастие, в Европейския съюз, където предимно се местят нашенци, процедурата е максимално опростена, което я прави и по-изгодна във финансово отношение.

Какво спестяваме

Разходите, които ще спестите, могат да бъдат огромни, а парите да използвате за нещо много по-важно в момента. Така например, за цената на една холна секция и един гардероб, можете да преместите цялата си покъщнина на желаното място и да спестите хиляди евро от мебелировка на новия си апартамент или къща. Спестените от това пари можете да заделите в сметката си или да използвате за нещо, което ще ви позволи да се потопите по-бързо и лесно в живота на новото място.

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.