Играчки за баня

Повечето деца по интуиция недолюбват онзи момент, в който трябва да бъдат изкъпани. По ирония на съдбата, именно най-малките се нуждаят най-много от добра хигиена, тъй като се цапат докато се хранят, пълзят или играят. Да не споменаваме и пълните пелени и нуждата редовно и внимателно измиване.

За голям късмет, повечето деца лесно се разсейват и всеки един родител трябва да намери начин, по който да манипулира хитро вниманието на малчугана. Това ще им спести излишния рев и писъци когато дойде време за ежедневната баня.

Играчките за баня – полезни и практични

Всеки родител знае колко е трудно не само да изкъпеш малчугана, но и да го задържиш в коритото толкова, колкото ти си преценил предварително, че е нужно. Не само, че и двама родители не могат да се справят с бойната задача, но и няколко повече пак не биха могли да укротят детето.

Освен ако в коритото няма нещо, което да е по-интересно, отколкото идеята да ги извадите от водата по-бързо. Играчките за баня идват точно в този момент за да бъдат интересни за хлапето и за да го накарат да иска да стои в топлата вода още докато привършите с тази толкова важна задача.

Използвайте ги само при къпане

Препоръчително е да използвате играчките за къпане само в банята. Това се прави с цел да няма детето търпение да настъпи момент за вземане на душ. Това не е случайна препоръка.

Детето трябва да знае, че къпането е единствения период, в който ще играе с определени играчки. Така ще можете да лесно да накарате малчуганите да чакат с нетърпение да дойде време за баня.

Какво да изберем

В Malchugani.com можете да намерите голям избор от играчки за баня, които се предлагат с уникален дизайн и високо качество. Преобладават патенца, корабчета и рибки, но на практика няма никакво ограничение в това отношение.

Общото между всички видове играчки е това, че са задължително изключително издръжливи на влага и плуват спокойно върху водната повърхност когато детското корито е пълно. Общото в случая е, че детето при всеки един вариант ще се забавлява с това, което е около него и няма да бърза толкова много да излезе от банята.

Модерна баня

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.