Betfair историята – от дъното до върха

С ръка на сърцето можем да заявим, че Betfair е една от компаниите за онлайн залози, която съумява значително да промени букмейкърската индустрия. Историята на компанията е изключително пъстра и колоритна. Със сигурност всеки един от редовете, които сме изписали по-долу, ще ви бъде полезен и ще успеете да почерпите не малко полезна информация.

Сигурни сме, че хората, които са си отделили част от свободното време и са го посветили на това да разберат каква е историята на компанията от дъното до върха, проявяват засилен интерес към онлайн залозите и за тях тази игра не е просто хоби и развлечение, а начин да си набавят достатъчно пари, които да ги карат да се чувстват щастливи и удовлетворени.

Всъщност няма почти никакво значение какво ви кара да инвестирате парите си в залагания и какви са вашите лични разбирания, целта на днешната статия е да разгърне пред вас наситената с ярки събития история на букмейкъра.

Какво трябва да знаете за Betfair

Това е една от най-уникалните компании за спортни залози. Андрю Блек е основател на компанията и на него трябва да благодарим за това, че е позволил да се отворят вратите на толкова коректна и надеждна компания, където без никакви страх и безпокойство хората да депозират своите пари, възползвайки се от възможностите да избират сред множество валути.

Футболни прогнози онлайн от 5bet.euМалцина са наясно с това, че дядото на Андрю е бил депутат от британската Консервативна партия. Той всъщност е бил един от най-върлите противници на узаконяването на пунктове за залози на територията на Великобритания. По някакво стечение на обстоятелствата, именно неговият внук е успял да се превърне в историческа фигура на хазарта.

Блек е бил изключително находчив и амбициозен. Още на 26 – годишна възраст той решава да изработи софтуер, а малко по- късно разработва система за онлайн залози. Благодарение на всичко това той успява да се издържа, без да се налага родителите да му помагат финансово.

Независимо от това, че проходите му били напълно достатъчно, за да живее спокойно и щастливо, младият англичанин решава да се докаже пред света с нещо уникално и велико. Неговата основна идея е била свързана със създаването на борса за залози.

През 1998 година Андрьо се запознава с Ед Рей, който също е млад и амбициозен, почти колкото него самият. 5 месеца те са обсъждали бъдещия проект и след като са стигнали до единодушие те взимат решение да обединят силите си и да действат в посока създаване на борса за залози. След като събират приблизително около 1 милион паунда, те започват със самата разработка, макар и сумата да не е била кой знае колко голяма.

Ще направим един огромен скок, тъй като почти всеки един от вас е напълно наясно с това как продължава историята на компанията, след като през 2016 – та година тя е била обявена за най-голямата в света по размер на капиталите си. Това се случва след като са били слети Paddy Power и Betfair в общо дружество.

Надяваме се информацията да ви е била наистина полезна и да сме успели да отговорим на една не малка част от въпросите, които сте си задавали.

Dob4o

Подробна информация как може да купувате от китайския Aliexpress с намаления и промоции. Безплатна информация за Колактив 3 на Аквасорс, който се предлага в сайта kolastra.eu.