Някои важни правила за първа среща

99 от всеки 100 първи срещи се провалят от предложението: „Нека изпием по питие“. Когато смесите първата среща с алкохола, това може да доведе до коктейл, който е опасен. Ако не спазвате определен протокол за опознаване, ще се провалите. За да не прецакате сами добрата  връзка, която тепърва се оформя, съобразете се с тези прости правила.

 

  1. Не задавайте предварителни въпроси

Предлагането на бар за първоначалната ви романтична среща може да бъде обезсърчително. Но също така е чудесна възможност да опознаете дамата си и да научите какви са нейните предпочитания за пиене. Мнението й има значение за вас, което вече е страхотно начало! Преди да изберете мястото, поинтересувайте се какво би избрала за пиене – тя би могла да е алергична към пшеницата, като в този случай пропуснете заведения с бира. Тя може да харесва вино, но наистина само френски червени от региона Лангедок; така че проучете менютата на бара с вино, преди да изберете едно.

 

Тя може да ви изненада и с „Не пия“, което е напълно приемливо решение. В такъв случай не бива да я притискате прекалено много. Ще дойде и този момент, когато ще разбереш защо реагира така. Колкото повече знаеш, толкова по-добре!

  1. Не пийте предварително

Всички се притесняваме от първата среща. Не се опитвайте да си успокоите нервите с 2-3 мартинита в апартамента си, преди да тръгнете за срещата с дамата на сърцето си. Издаването на вашите планове, които вече са излезли от вътрешността на бутилка Smirnoff, не са подходящи за  всички. Това говори, че не приемате срещата сериозно. И тъй като е начин по-лесно да си създадете репутация, отколкото да изтриете такава, завинаги ще бъдете онзи човек , който непрекъснато бълнува колко гадна работа има, след което прелиства 19 снимки на кучето си. Всичко благодарение на твърде многото изпит алкохол предварително, с цел да придобие смелост.

 

Това  ще отблъсне дамата ви. Ако все пак се настаните в бар, а вие сте с кола, в не шофирайtе след бара. Повикайте фирма с Drink and drive услуга, за да ви закарат у дома с вашата кола. Така определено ще направите добро впечатление на момичето.

Georgi