Създайте оригинален интериор в спалнята

Дизайнът на спалнята трябва да бъде внимателно обмислен и с безброй стилове и схеми  е сложно да изберете най-подходящите за вас и вашия начин на живот.  Предлагаме ви да създадете супер модерен интериор в спалнята, като използвате един от основните класически стилове.

Тъмна спалня

Маслените цветове вече не се използват единствено като акценти в стаята, а те самите се превръщат в ключов елемент на този стил. Вече са минало дните, когато се смяташе, че тъмните стени карат една стая да изглежда и да се чувства малка, така че защо да не сте дръзки и да изберете тъмна спалня за следващото си обновяване?

Луксозна спалня

За да създадете луксозна спалня, трябва да се съсредоточите върху материалите и текстурите. Всяка цветова схема, независимо дали е неутрална или ярка, веднага ще придобие луксозно усещане, с добавянето на плюшени текстури като кадифе, пух и меко спално бельо от египетски памук. Добавете докосване на текстура с разкошни материали като блестящи метали и хладни мраморни плочки за стената или пода. Така ще придадете на личното си пространство несравнимо усещане за висока класа.

Розова спалня

Приказният розов цвят може да бъде включен само акцентите или с него да създадете цяла цветова схема. Розовото е един от най-популярните цветове за дома през последните няколко години. Такава розова спалня може да бъде обединена с по-тъмни цветове, които розовото моментално омекотява за спокойно, романтично усещане, в което ще искате да потънете нощ, след нощ.

Скандинавска спалня

Не е тайна, че Scandi стилът е любим на много хора. Спалнята в скандинавски стил винаги е в списъка на фаворитите за хора, които желаят личното им пространство да е спретнато и елегантно. Една такава спалня е идеалният пример за непреходен скандинавски стил със заглушената си цветова палитра и изцяло естествени материали.

Спалня в сиво и жълто

Една от най-горещите цветови комбинации за спални е жълто и сиво. Ако обичате сивите спални, но все пак искате да добавите модерно поп-арт докосване с по-смел цвят, сивата спалня с жълти акценти може да бъде идеална за вас. Сивото е приказна основа за интериори като спалнята и почти всеки основен цвят на акцентите ще работи добре с него, но любимият на дизайнерите в момента е богатият жълт нюанс на горчицата. Заложете на няколко интериорни възглавнички и оригинални мебели, а  останалата част от стаята поддържайте във фини сиви тонове.

Източник: https://domo-tex.com/

Alex Georgiev