Услуги за auto-assist на автомобили на паркинг

Многоетажно паркиране е неразделна характеристика от структурата на големите градове по света. У нас и главно в столицата София, тепърва набира популярност. Изграждането на такива съоръжения протича активно, тъй като големите градове имат сериозни проблеми поради липсата на места за паркиране.

Всяка година броят на автомобилите по пътищата в София се увеличава. В същото време нараства броят на случаите, при които поради непредвидени проблеми или катастрофа, автомобил, който се намира на паркинга, не може да се движи самостоятелно. В този случай е необходимо да евакуирате автомобила от подземния паркинг. Това може да стане бързо, лесно и изгодно.

Помощта на пътна помощ София.

От тях може да наемете камион с частично зареждане за паркиране

Това събитие има свои нюанси и е доста сложен процес. Всичко се дължи на характеристиките на структури, които са ограничени по размер и височина. Един стандартен теглещ камион или кран не може да се използва за решаване на проблем поради липса на пространство за маневриране. Поради големите размери техникът няма да може да се приближи до повредения автомобил и да го зареди на платформата.

Теглич за нисък паркинг с пътна помощ София!

За auto-assist на автомобили от ниски паркинги у нас и в чужбина използвайте специализираните компании за натоварване. Такива единици често се наричат ​​градски теглещи камиони. Те подчертават тяхното специално предназначение по транспортиране в градски условия с гъсто разположени сгради.

Това специално оборудване е направено на базата на мощни машини и камиони. Те имат сравнително малък размер в сравнение със стандартните модели, а височината е по-малка от два метра. Тези единици лесно се движат около територията на подземни и многостепенни паркинги с ниски тавани. В условия на много ограничено пространство такива устройства са необходими за сигурността.

Устройствата със система за полу-зареждане са оборудвани с хидравлично автоматично захващане, може да предостави най-бързо и точно да заредите превозно средство с тегло до 3,5 тона. За услуги по auto-assist може да попитате и пътна помощ София.

При работа автомобилът със заключени колела или дефектната автоматична трансмисия се повдига върху платформата, а специалните ниски колички се монтират под свободните двойки колела. Това позволява метода на частично натоварване и избягват на превишаване с височината. Ако превозното средство може да се тегли, свободната двойка колела влиза в контакт с пътя. След изваждане на колата от подземния паркинг, счупеното превозно средство може да се презареди на конвенционален камион и да се транспортира до мястото за ремонт.

Градските теглещи камиони успешно се използват не само на многостепенни паркинги, но и за евакуиране на автомобили от тесни дворове, трамвайни линии и др. Могат да се ползват и услуги по изкупуване на коли.

Благодарение на компактността на специално оборудване, лесно се стига до местоположението на дефектно превозно средство, дори при неблагоприятни климатични условия.

Специалистите от евакуационна служба на auto-assist, пътна помощ София имат богат практически опит в решаването на подобни проблеми. Може да се обадите по всяко време на деня и да обясните за вашата ситуация на диспечера.

admin