Как избрах базални зъбни импланти?

Аз съм на 34 години, но заради наличието на диабет, останах без горни зъби. За млад човек това е голям проблем, тъй като му се отразява на социалните контакти. Имам собствен бизнес, но винаги, когато контактувам с клиентите си, се срамувам по липсващите ми зъби. В между другото имам голям страх от зъболекари и заради това забавих възстановяването на зъбите ми. Ето, че дойде момент, в който вече не може да се търпи, и взех необходимите мерки.

На първо време се запознах с всички възможни начини за лечение на липсващи зъби, в това число с протези, мостове и зъбни импланти. Прочетох една кратка, но интересна статия на тема базални импланти – http://bgarticles.xyz/базални-импланти-нов-вид-зъболечени/, която ми даде криле. В нея се споменава за липса на блока при лечението с този вид импланти.

Това, което научих за базалните импланти е, че те са много по-евтини, от стандартните импланти, а в същото време се приемат чудесно от организма. За операцията се използват специални упойки, като след интервенцията болката отсъства. Това бяха водещите причини да потърся базални импланти и за щастие наистина получих добро и безболезнено лечение.

Ако щете вярвайте, но възстановяването на горните ми зъби ми отне само 5 дни. Лечението включваше вадене на болни зъби ( с упойка), закотвяне на имплантите и не на последно място нагаждането им според костта. Изглежда направих правилен избор, защото днес ползвам инплантите, без да имам каквито и да е притеснения при дъвчене, хранене и поддръжка.

Заключителни думи

Ако търсите сравнително евтин и качествен начин да възвърнете усмивката си, то не бива да се бавите с посещението си на кабинет по базална имплантология. В него ще ви дадат пълна информация за оперативната процедура и начина за възвръщане на зъбите. Аз го направих и в никакъв случай не съжалявам за тази инвестиция в моето здраве и забравено самочувствие. От вас зависи, дали ще последвате примера ми, но не оставяйте нещата, без да нужната грижа.

 

Dimitur Belovejdov