Защо избрах компютърна поддръжка за бизнеса си?

От много време се каня да инвестирам в компютърна поддръжка, тъй като работя в туристическия бранш и моят бизнес преминава през компютри, мрежи и сървъри. Да си призная не бях добре запознат с ит услугите и цените, но за това съществува интернет.  Мрежата ми помогна да се ориентирам към правилните хора за моята важна работа.

Най-добрият начин да се запознаете с компютърната поддръжка и така наречените аутсорсинг компании е да четете статии като тази – http://pr-statii.info/кога-да-потърсим-компютърна-поддръжк/, защото в тях се обяснява, кога ит услугите са необходими и защо да ги изберете. Аз имах представа от какво имам нужда и ми трябваше малко информация, за да взема мерки.

Изборът ми на компютърна поддръжка предотврати постоянните проблеми със софтуера и хардуера на технологиите в офиса ми. Аз нямам време и пари, да се занимавам със сервизи, а ми трябваха хора, които да ми помогнат в тежките моменти срещу заплащане. За това ги има аутсорсинг компаниите, които са съставен от кадърен персонал работещ на високо равнище.

Не знам за вас, но аз със сигурност държа информационните технологии да работят изправно, защото поддържам голяма база данни на клиенти, оферти, предложения и тъй нататък. От както имам екип от ит специалисти, вече не се притеснявам за вируси, грешки в сървъра, нелегитимно проникване в мрежата и тем подобни неща, които силно застрашават данните.

За щастие не трябваше да отделям място в офиса си за нови служители, понеже спецовете в компютърната поддръжка ми гарантираха пълен контрол над системите дистанционно, както и ремонти, които могат да бъдат извършени на място, когато се налага подмяна на хардуер.

Няколко думи в заключение

Има много колеги, които имат възможност да платят за компютърна поддръжка, но смятат, че това е излишен разход. Ами казвам им, че не е и за това написах тази статия, в която могат да прочетат как специалистите по информационни технологии помагат за развитието на бизнеса. Взех решение, което ми помогна, и то срещу една наистина скромна цена, опитайте и вие.

Автор: Ивайло Иванов – София

Dimitur Belovejdov