Защо избрах интериорни врати за дома?

Обикновените вътрешни врати от талашит ми създадоха толкова много проблеми, че не мога да ги опиша в тази статия. Те първо не бяха монтирани правилно, което пречеше на нормалното отваряне и затваряне. Освен това скърцаха, опираха в подовата настилка и създаваха още куп проблеми. Ето защо се насочих към нови и по-красиви интериорни врати.

Не само проблемите със старите врати ме накараха, да избера комфорта, който предлагат интериорните врати. Последните имат редица функционалности, за които прочетох в една статия – http://statii.xyz/какви-видове-интериорни-врати-същест/, където се споменават всички  съществуващи видове вътрешни интериорни врати, от които мога да избера за жилището си.

Разбира се, не си падам по експериментите, така че селектирах врати за всекидневна, спалня и кухня от стандартния вид. Те дойдоха при мен в цветове, които пасват на обзавеждането ми, тъй като предоставих снимка с вътрешността на апартамента на фирмата, от която закупих вратите. За последната също получих информация от горе посочената публикация в интернет.

За решението ми да сложа интериорни врати, съдейства и друг фактор. Исках да увелича топло и шумоизолационните качества на жилището ми. Така и стана. Успях да намаля разхода на енергия и да се отърва от досадните шумни съседи, които ме притесняваха със силна музика и крясъци. Тези функционалности на вратите бяха приоритет за мен, преди покупката ми.

Семейството ми също посрещна радушно решението да заложа на нови вътрешни врати. И как иначе, при положение, че старите талашитени варианти бяха антипатични на всички нас. Да, наистина похарчих немалко пари, но пък съм напълно доволен от избора, който направих.

Обобщителни думи

Направих всичко по силите си, за да угодя на любимите ми хора с нови интериорни врати. Те са ми благодарни до ден-днешен за това, че визията на дома се подобри и в същото време получихме повече комфорт. Не си мислете, че вратите са поредната глезотия, тъй като от тях зависи до голяма степен функционалността на жилището. Вие решавате, дали ще последвате моя пример, или ще продължите да използвате вече негодните и скучни вътрешни врати.

Автор: Васил Иванов – София

Dimitur Belovejdov