6 лесни начина да се справите с хаоса в къщата

Почистването на дома е неприятен и не много желан момент за всяка домакиня. По време на него трябва да сте умели, ловки, сръчни и най-вече практични.

Ето и 6 бързи трика, за да се справите по-лесно и приятно с домакинстването. Почистване с фирма за извозване на депо.

Почистване на метални чайници – за да ги почистите по-лесно напълнете с вода и ябълков оцет в равни количества и кипнете за  минути.

Почистване на цедка и устройства с такава – за да я почистите, изтрийте дупките със стара четка за зъби.

Почистване на паркет – петната може да изчистите със спирт. След около час избършете с кърпа, напоена в топла вода.

Почистване на стени – когато размествате картини, по стените остават по-светли петна. За да ги отстраните накиснете памучен тампон в спирт за около половин час и след това почистете леко местата.

Почистване на кожени мебели – петна остават, както по дрехи от кожа, така и по мебели от кожа, но има решение за борбата с тях. За целта напоите памучна кърпа в мляко и изтирите с нея. Ако мебелите са от плат и по тях тапицерията е трайно увредена, може да помислите и за замяната им с нови. Тогава неминуемо ще се нуждаете от услуги по извозване на стари мебели.

Отстраняване на мляко с какао – ако са пресни, може да ги почистите, кат ги посипете с готварска сол, а след това я отмиете със студена вода и изперете.

Потърсете екип за извозване на отпадъци в Стара Загора и региона: http://www.xn--80apb8af1ae.com/category/извозване-отпадъци-стара-загора.

 

 

 

Ekaterina Georgieva