Покори света и лятото с перфектен грим

Един поглед, една усмивка и ледовете на Антарктида могат да бъдат разтопени. Предлагаме ти цял набор от идеи и вдъхновение за твоя летен ден.

Наслади се на отбран микс от прически и начин на гримиране, примесени с доза чар и женственост, така, както само ти можеш да пленяваш. Виж повече в категория Мода и грим: http://www.interpolezno.com/category/moda-krasota-i-stil.

  1. С високо прибрана в кок коса, сочни като ягода устни и опушено сиви, като нощно небе очи. Сама по себе си тази визия сякаш навява „Погледни ме в очите, целуни ме по устните и забрави за всичко останало“. Подобна визия лесно може да приложиш за ежедневието, на романтичната вечеря или за разходката в парка. От козметична гледна точка са ти необходими само спирала, гланц за устни и опушено-сиви сенки.
  2. Провокация с пърхащи мигли – косата може небрежно да се спуска по лицето ти, на устните сложи изкушаващо червено червило и очертай миглите са най-обемната спирала. Нищо друго не ти е нужно в разгара на лятото, освен лека визуализация на естествената красота. Сама по себе си подобна визия издава „Ще те схрускам“.
  3. Със свежо излъчване и грим може да привлечеш като магнит всеки – за целта използвай фиба, за да захванеш косата падаща около лицето си в два края и отзад на тила. Прическата трябва да създава усещане за небрежност и момичешка невинност. За устните избери гланц или сочно червило с цвят на праскова, а на очите постави бежови или светли златисти сенки, стигащ чак до веждите. Златисто кайсиево на скулите ще продаде естествен тен и загар.
  4. С розови тонове и ягодови нюанси самата ти може да си като сочен плод или розова градина. За целта навий косата на няколко места с едри ролки и остави буклите да падат свободно около лицето ти. На устните постави нежен розов гланц, а клепачите оцвети в ягодово-розови сенки, малко черен молив от вътрешната страна на окото и черна спирала. Не забравяй и за чувствения акцент от розово теракотен руж за скулите.
  5. Създадена си само за сладки целувки – притежаваш нежни устни, дълги и извити мигли и на тях никой не може да устои. Твой ред е да визираш на този естествен чар. Избери прозрачен гланц за устните, ванилов нюанс за клепачите и направи миглите на снопчета със спиралата. Нежен руж в карамелено-розово ще помогне за сияен завършек на тена на скулите.

Ако искате да си поклюкарстваме за грим повече от това, запоявадйте на Interpolezno.com.

Ekaterina Georgieva