Проекти на баня

От смяната на старите елементи до промяна на цвета – реновирането на банята изисква добро планиране и експертно изпълнение. Понякога най-малките детайли променят значително цялостното ново усещане в банята.

Ето няколко проекта за баня, които ще ви помогнат да увеличите стойността на вашия дом:

  1. Обновяване на банята. Обновяването на банята е един от най-големите проекти, които можете да реализирате във вашия дом. В края на краищата, средната цена за преустройство на банята, е доста голяма. С такава инвестиция, е добре да сте сигурни, че правите правилния избор, особено ако смятате да увеличите стойността на дома си, за да го продадете.

Баните могат да бъдат важна точка за продажба на потенциалните купувачите на жилището ви. Луксозно изглеждащата и функционална баня създава привлекателно пространство, благодарение на което купувачът може да се спре именно на вашия дом. Хората купуват домове, които изглеждат нови, модерни и комфортни.

  1. Проекти на бани, които ще увеличат цената на жилището ви. Дори и да не правите пълно реновиране, има няколко проекта, които можете да изпълните, за да повишите стойността на вашия дом. Ето няколко области, в които да се съсредоточите:
  • Мивката;
  • Цветова схема;
  • Душ и/или вана;
  • Плочки за баня;
  • Екологични характеристики.
  1. Подмяна на санитарния фаянс, мабелите и аксесоарите за баня. Може да ги виждате като малки детайли, но остарелите ВиК и санитарни тела в банята могат да направят цялото пространство да изглежда старо, дори ако сте положили значителни усилия да направите всичко останало стилно и актуално.

Подмяната на водопроводните инсталации от такива с цветен за нови с бял емайл е доста лесно и ще направи остарялата баня да изглежда съвременна и приветлива. Особено, ако тези водопроводни инсталации са пастелни розови или сини тонове.

Всичко което подменяте и актуализирате може да се побере в бюджета ви и да отговори напълно на вашите нужди. Например, средната цена за инсталиране на нови смесители е сравнително евтина. Повечето собственици на жилища избират да предприемат накрая и този проект, което спестява още повече пари и добавя балансиран, добре обмислен облик на цялото пространство.

Alex Georgiev