Идеи за баня за гости

Благодарение на правилните подобрения и добавянето на няколко специални докосвания можете лесно да създадете баня за гости, която ще впечатли всеки. Ето няколко начина да подобрите Вашата баня за гости. От закрепването на течащи кранчета, до слагането на нови плочки за баня, професионалистът може да ви помогне да направите тези две неща по-лесни.

Какво да поставя в банята за гости?

Ако имате отделна баня за гости, тя обикновено се намира близо до спалнята за гости.  Хубаво би било да се възползвате максимално от нея. Казано е, че има много  малко по-големи удоволствия в живота, отколкото да останеш в дома на приятел или член на семейството, който има грижливо подредена баня за гости.

Когато става въпрос за подготовка на перфектната баня за гости, вие следва да сте сигурни, че сте направили всичко, така че вашият гост да се чувства удобно. Много собственици се притесняват от това, от което действително се нуждае една баня за гости.

Ето списък, който можете да използвате, за да се уверите, че сте осигурили всички удобства:

  1. Комплект луксозни кърпи за тяло, за ръце и за лице;
  2. Сешоар;
  3. Самобръсначки;
  4. Шампоан;
  5. Балсам;
  6. Душ-гел;
  7. Сапун за ръце;
  8. Крем за ръце;
  9. Допълнителна тоалетна хартия.

Добавете стелажи на стените, за да организирате тоалетни принадлежности за повече удобство. За да повишите комфорта, може да поставите някои от тези основни неща в кошница. Използвайте шкафчето за баня рационално за да накарате гостите да се чувстват максимално добре. Подредете в него всякакви неща, които да са на разположение на вашите гости. Така ще помогнете на гостите лесно да намерят това, от което се нуждаят.

За да получи банята естетически завършек, сгънете по персонализиран начин комплекта кърпи – на руло, на ветрило и пр. или ги прехвърлете върху радиатора или хавлийника. Добавете арома-лампи с етерични масла, ароматизирани свещи или ароматизатори с пръчици, за да добавите чувство на екзотика.

Източник: granitogress.com

Alex Georgiev