Базални дентални импланти за възстановяване на зъби

Чували ли сте за базални дентални импланти? А знаете ли как те могат да помогнат за възстановяване на вашите липсващи зъби? Ако отговорът е не, то просто прочетете тази статия, в която ще обърнем подобаващо внимание на базалната имплантология и нейните положителни качества. Забравете за всичко, което сте слушали до момента и четете надолу.

Сега вече е възможно да имате нови зъби за 3 дни, чрез иновативните базални импланти. Тяхната конструкция е изключително здрава, заради наличието на титаниева сплав, която ги прави много устойчиви и подобрява дъвкателната функция на пациентите. Последните ще получат възможност да поставят протези върху изградената конструкция за кратко време.

Базалните дентални импланти са по-тънки и дълги от конвенционалните видове импланти. Те се поставят в кортикалиса, който представлява най-твърдата кост на зъбите ви. Готови са за незабавно натоварване, и дори няма нужда да изчаквате заздравяване на раните от извадените зъби, за да ги използвате. Всичко се случва за броени дни, часове и минути.

И, ако си мислите, че това е рекламна статия, то много грешите. Ние лично опитахме от предимствата на базалната имплантология, за да възстановим зъбите си и останахме много доволни от крайното изпълнение. Даваме си смета за притеснението от болезнени процедури и период на възприемане, но повярвайте всичко ще се случи, без болка и много бързо.

С помощта на базалните импланти вече няма да се притеснявате, когато общувате с хората. Вие ще се храните нормално, без храната да влиза под протезите. Не на последно място поставяме и визията на зъбите ви, която ще бъде естетически добре издържана, а това е много важно.

Финални думи от автора

Мнозина познават конвенционалните импланти и риска, който поемат, когато ги слагат. За сметка на това се появи базалната имплантология, която промени нещата към по-добро. Днес хиляди, та даже десетки хиляди само в София заложиха на BOI имплантите и не сгрешиха. Сега е ваш ред да решите, дали искате да ги използвате, или ще търсите някаква друга алтернатива.

 

Dimitur Belovejdov