Рожден ден в София

Сигурно ви побиват тръпки, когато си помислите, че след няколко дена е рождения ви ден и трябва да се погрижите да поканите цялата тайфа в къщи. Следва безкрайно готвене, подреждане, сервиране, отсервиране, много хора на малко място и още куп неудобни неща, които ще вгорчат и съсипят празника. Не, не се отказвайте да го празнувате! Има решение на вашия проблем!

TeamPlay.Zone може да направи незабравим рожден ден в София. Това ще е уникално преживяване не само за гостите ви, но и за самите вас.

Ето какво трябва да направите!

Вземете лис и химикалка и направете списък с приятелите, с които искате да споделите поредния си рожден ден София. Не се ограничавайте в бройката. Трябват ви поне 24 човека. След като сте готови със списъка, обадете се на служител на TeamPlay.Zone. Подайте заявка за рожден ден. Кажете колко човека сте поканили и накратко обсъдете каква ще е средната възраст на поканените на събитието и от какво се интересуват, как обичат да се забавляват. Тази, на пръв поглед, несъществена информация, ще насочи организаторите към правилни игри, които ще забавляват гостите ви.

Обсъдете и кетъринга след приключване на игрите, за да е готово всичко и само да се забавлявате.

Хората от клуба ще имат грижата да подготвят игрите и да разпределят гостите ви в поне 3 отбора. Ще им дадат инструкции и ще ги въведат в залите. Всеки отбор ще премине през всички зали и накрая ще бъде излъчен победител. Победителят ще получи подарък от клуба.

След това всички ще бъдат насочени към залата за почерпка, където всичко ще е предварително подредено.

Бъдете сигурни, че няма да усетите кога ще мине времето и ще трябва да се сбогувате с приятелите си.

Тази услуга е сравнително нова, но се радва на небивал успех, заради забавлението и емоциите, които се преживяват. Няма да съжалявате, ако се спрете на този вариант.

Georgi