Защо е важно да съм в първите позиции на Гугъл? 

Днес, екипът на ВИСЕО LTD ще Ви запознае с няколко предимства от това да бъдете на по-предни позиции в търсещите машини, предимно в Google и Bing.

Първо, нека кажем следното, съществуват предприемачи, занимаващи се с онлайн бизнес, които без сериозен бюджет са класирали даден сайт в предни позиции и това им носи дивиденти години наред.

И така, какво е важно да знаете?

Органичните резултати вдъхват сериозно доверие и трудно могат да бъдат заменени с рекламните връзки, спонсорираните такива, тези, които са съпътствани с надпис „реклама“, които Ви досаждат често ,търсейки ценна информация.

Вярно е, и те вършат работа, но процентът е далеч по-слаб.

Без значение какво продавате, или каква услуга предоставяте на своите клиенти, първото важно нещо е да разберете те какво търсят. Едва след това трябва да насочите усилията си  към най-масовите фрази. Когато постигнете резултатите, сами ще се уверите в многото нови клиенти и лесната разпознаваемост, която тази дейност ще Ви подсигури.

Ако сте креативна личност, имате поне 2 часа на ден за да движите онлайн бизнесът си, то имате реални шансове да успеете  да прокарате сайта на предни позиции. Ако сте супер зает предприемач, който има много важни срещи и дела, то можете да се доверите на експерти, каквито сме и ние от W-SEO.com, и да се погрижим за по-доброто представяне на Вашият бизнес онлайн.

В обобщение на въпросът, който се крие в заглавието можем да кажем, че по-доброто присъствие онлайн може да ви направи богати, много богати.

За улеснение и бърза връзка с представител на компанията можете да ползвате:

Инстаграм: https://www.instagram.com/viseoeood/

Фейбук страницата: https://www.facebook.com/optimizaciq/

E-mail: office@w-seo.com

GSM: 088 999 62 62

 

Alex Georgiev