Какво да направим при нужда от компютърна поддръжка?

Знаем, че понякога е много трудно да намерите кадри за компютърна поддръжка. Последните или са много скъпи, или трябва да ги обучавате индивидуално, което ще ви коства време и пари. За това на пазара се появиха ит аутсорсинг компаниите, които ви дават решение на всички проблеми свързани с грижата за компютрите, мрежите и сървърите в офисите ви.

Ако не знаете какво предлагат аутсорсинг фирмите в ит сектора, то просто посетете сайта на Evrista – www.evrista-bg.com, който ще ви даде точните отговори. Това е една от компаниите извоювали добро име не само в София, а и други точки на България. Разгледайте сайта и пакетите с ит услуги, за които можете да се абонирате при нужда от компютърна поддръжка.

Кои са основните ит услуги, до които имаме достъп?

Поддръжката на компютри включва най-различни възможности за клиента. На първо време ви се предлага дистанционна грижа за системите, която ще се задейства, когато изпратите сигнал към съпорта. Ако проблемът не може да се разреши от разстояние, то екип на компанията ще пристигне до вашия обект със собствен транспорт, за да се справи с проблемната ситуация.

Вие можете да разчитате на поддръжка на софтуер и хардуер, смяна на компоненти, ремонт на хардуер, изграждане на мрежи, грижа за сигурността на данните и десетки други опции. Всички пакети с услуги идват със собствена цена, така че решението дали ще се възползвате от тях е ваше. По-важното е да се абонирате за тези дейности, от които имате най-голяма нужда.

Скъпа ли е ит аутсорсинг поддръжката?

Не бихме казали, че аутсорсинг компаниите взимат прекалено скъпо. Още повече, че ви се предлага избор на конкретен пакет от услуги, а не сте задължени да използвате всички функции на дадената фирма. От друга гледна точка, може да ви се наложи да похарчите цял куп пари за заплати на индивидуални ит специалисти, майстори и разбирачи в бранша.

Въпросът, който трябва да си зададете е, имате ли нужда от поддръжка на компютри и сигурни ли сте, че конкретните оферти са изгодни за бизнеса ви. Ако отговорите са положителни, то не се колебайте да потърсите професионалните ит експерти, за да помогнете на работата си.

Dimitur Belovejdov