Как да изберем перфектния парфюм за жена?

Изборът за подарък винаги е бил трудна задача особено когато става въпрос за подарък на жена. Дамите са по-претенциозни от мъжете и определено държат много повече на подаръците. Докато за един мъж това е обикновен предмет, който се дава за по-специален случай, жените влагат смисъл и придават душа дори на най-обикновения подарък.

Точно затова задача на мъжете доста се усложнява, когато стане дума за подарък. Притесняват се, тревожат се и изпадат в безпокойство, защото не знаят какво да подарят на любимата жена. Дотук с тревогите относно подаръка. Ние ще помогнем да изберете най-доброто за вашата дама.

Един от най-добрите подаръци, на които може да се доверите и с които няма да сбъркате са парфюмите. Жените са всеизвестни със слабостта си към парфюмите. Те обичат да се пръскат за специални, за неофициални случаи или дори в ежедневието. Това е тяхната запазена марка, да миришат неустоимо, където и да се намират.

Въпреки че парфюмът е стандартен подарък за жена, все пак е възможно да имате затруднения при избора. Това не трябва да ви отказва от перфектния подарък за любимата. Има няколко лесни трика, с които ще улесните избора си завинаги.

 

  1. Определете вкуса на жената

Всяка жена има определен вкус по отношение на парфюми. Някои обичат по-сладникави и нежни аромати, а други силни и запомнящи се. Ако не знаете към кой тип клони вашата половинка, разгледайте парфюмите й. Ако и това не помага обърнете внимание на аромата й. Дали е по-силен, или е по-мек и сладникав? Ще може да се ориентирате към кой вкус клони дамата. Все пак сте постоянно с нея, ако не може да определите аромата й, то определено имате сериозен проблем.

 

  1. Определете дали е почитателка на вариацията или се придържа към един аромат

Често дамите се влюбват в точно определен аромат и използват само него. Разбира се има и жени, които обичат да се пръскат с най-различни ухания. Лесно ще разберете вашата дама към кои принадлежи. Отново разгледайте колекцията й, ако видите повече от три аромата, то тя е привърженик на разнообразието и ще се зарадва на различно ухание. И обратното, ако само един аромат, то определено държи на него и това е любимият й парфюм.

 

  1. Определете какви парфюми купува

Някои дами предпочитат оригиналните ухания, които са малко по-скъпи от обикновените. Други смятат, че това са излишни пари и безсмислено да се купуват. След като определите какво ухание ще се хареса на дамата преценете неговата цена. Ако тя е любителка на скъпите ухания, то нещо по-евтино би могло да я разочарова. Ако пък предпочита нещо по-скромно, то скъпият парфюм би я засрамил и даже да я притесни.

След като се съобразите с предпочитанията на вашата любима изборът на дамски парфюм ще се превърне в детска игра. Силен или по-лек, сладък или по-груб, скъп или евтин, лесно ще изберете парфюм, който да подхожда на любимата дама.

Все пак най-важното е старанието, което сте вложили в купуването на парфюма. Тя ще оцени това и ще остане очарована от вашата изненада. Действайте още сега и намерете най-хубавия парфюм!

Alex Georgiev