Автомобилите с Карданни предавки – специфика

Машините с карданни предавки могат да бъдат проектирани и като плъзгащи се конструкции без зъбни колела. Подходящите приложения на карданните механизми са трицилиндрови полу-радиални двигатели за мотоциклети, шестцилиндрови радиални двигатели за самолети и шестцилиндрови двойни полу-радиални двигатели за спортни автомобили.

Прилаганите уравнения на Нютоновата динамика, сравнителните изчисления, резултатите от изчисленията (таблици, криви и повърхности) и препоръките, представени в това изследване, притежават новост и са непубликувани преди това. Те са направени и написани от автора за първи път в това изследване за дължина на коляното), въртяща се при висока ъглова скорост и периодично високо ъглово ускорение.

Машините с карданни предавки могат да бъдат проектирани като плъзгащи се конструкции без зъбни колела. Подходящите приложения на карданните механизми са трицилиндрови полу-радиални двигатели за мотоциклети, шестцилиндрови радиални двигатели за самолети и шестцилиндрови двойни полу-радиални двигатели за спортни автомобили. Прилаганите уравнения на Нютоновата динамика, сравнителните изчисления, резултатите от изчисленията (таблици, криви и повърхности) и препоръките, представени в това изследване, притежават новост и са непубликувани преди това. Те са направени и написани от автора за първи път в това изследване. 5⋅ дължина на коляното), въртяща се при висока ъглова скорост и периодично високо ъглово ускорение.

Машините с карданни предавки могат да бъдат проектирани и като плъзгащи се конструкции без зъбни колела. Подходящите приложения на карданните механизми са трицилиндрови полу-радиални двигатели за мотоциклети, шестцилиндрови радиални двигатели за самолети и шестцилиндрови двойни полу-радиални двигатели за спортни автомобили. Прилаганите уравнения на Нютоновата динамика, сравнителните изчисления, резултатите от изчисленията (таблици, криви и повърхности) и препоръките, представени в това изследване, притежават новост и са непубликувани преди това. Те са направени и написани от автора за първи път в това изследване. Подходящите приложения на карданните механизми са трицилиндрови полу-радиални двигатели за мотоциклети, авточасти за NISSAN, шестцилиндрови радиални двигатели за самолети и шестцилиндрови двойни полу-радиални двигатели за спортни автомобили. Прилаганите уравнения на Нютоновата динамика, сравнителните изчисления, резултатите от изчисленията (таблици, криви и повърхности) и препоръките, представени в това изследване, притежават новост и са непубликувани преди това. Те са направени и написани от автора за първи път в това изследване. Подходящите приложения на карданните механизми са трицилиндрови полу-радиални двигатели за мотоциклети, шестцилиндрови радиални двигатели за самолети и шестцилиндрови двойни полу-радиални двигатели за спортни автомобили.

 

 

 

Ekaterina Georgieva