SEO – понятията On-page, On-site, Off-page оптимизиране

SEO – понятие, което често циркулира в онлайн средите на предприемачите. Но, какво всъщност е оптимизирането? Чисто и просто набор от похвати, чрез които да се класираме по-добре в търсачките и следователно да имаме повече посетители на сайта или така нареченият трафик. eXtremeSEO.net е бранд с опит в оптимизацията на сайтове от разнообразно естество. При нас нещата се изграждат комплексно, така че органичния трафик да не ви липсва! Да не се лъжем все по-малки са шансовете да успеем разчитайки само на органичен трафик, тоест на класирането на Гугъл по оптимизиращи елементи. Платеният трафик е също много мощен канал за генериране на популярност, така че не бива да се пренебрегва. Но не може и да разчитате само на него! Общо взето един сайт не може и без двете! Ето и малко повече за SEO оптимизацията.

SEO – On-page, On-site, Off-page оптимизиране, какво е това?

Оптимизирането се състои накратко от два големи сегмента. Единият е вътрешната оптимизация за уебсайта, а другият външната оптимизация за сайта. Търсещите машини си имат определени алгоритми на работа. При това роботите на Гугъл постоянно се променят и подобряват, за да предложат на търсещите потребители най-голяма ефективност все пак. При тези динамични условия и самото SEO не е статично. Въпреки това основните му елементи, като уникални текстове, оптимизирани заглавия и подзаглавия, тагове, снимки и прочие – си остават важни за самата оптимизация!

Най-общо казано On-page и On-site SEO са две страни на вътрешната оптимизация за един уебсайт. Оптимизацията на сайта обхваща цялостната му структура (набора от разнообразни страници). В нея се включва оптимизирането на всеки един текст и заглавия, както и на таговете по ключови думи. Освен това до голяма степен се намесва и самият уебдизайн на сайта. При оптимизирането на страниците се подхожда поединично за всяка една страница от даден уебсайт. Тя може да бъде форма за попълване на анкета или за регистрация, може да е страница с информация за фирмата, да е даден продукт, статия или още много неща.

Когато нещата по вътрешното SEO са организирани, следва да се направи и така нареченото външно оптимизиране. То се нарича външно, защото цели оптимизиране на елементи извън рамките на самият сайт. Става въпрос за профили в социалните мрежи, блогване в информационни директории, беклинкове, реклами и прочие. eXtremeSEO.net са подходящият партньор за качествено SEO, така че заложете на нас!

admin