Как да сте модерна лейди

Лятна рокля – това е, което трябва да присъства в гардероба на всяка жена, особено през летния сезон. В допълнение, летните модели рокля са прави и стилни и могат да направят всеки дамски силует уникален. Това ще стане, ако изберете подходящата лятна рокля, според вашия тип фигура. За да скриете телесните недостатъци може да обърнете внимание на следните:

Деколте. Този детайл е от ключово значение, защото всяка жена има различни физически свойства и физика.  . Така че е важно да изберете рокля, която да се съчетава с вашата фигура. Ако сте жена с дълъг врат, покажете това ценно качество, носейки лятна рокля с кръгло или квадратно деколте до врата. Но ако имате къса рокля с деколте около шията, това ще направи врата ви по-дълъг, отколкото е.

Рамене. За да направите раменете си по-широки, не е проблем със затегнатия модел рокли. За да постигнете това, ще ви помогнем да постигнете добър баланс между торса и раменете, като също така проектирате ефекта на балансирана фигура. Ако имате широки рамене и искате да ги направите малки, трябва да носите рокля с деколте. Това ще създаде голямо въздействие, подчертавайки гърдите. Раменете трябва да се комбинират с дебела, цветно украсена каишка, тъй като това укрепва и подчертава още повече стойността ви.

Горен край. Обикновено роклите без ръкави, са предназначени за носене през лятото. Укрепват формата на раменете и помагат да останете стилни. Въпреки това, можете да си купите и лятна рокля с ръкави, ако желаете. Просто проверете дали ръкавите са изработени от много лек и дишащ материал, така че да се чувствате комфортно дори и през горещите месеци. Също така има ръкави с малки дупки, които увеличават циркулацията на въздуха под ръцете и скриват частта, от която не се нуждаете да е на показ.

Комбиниране на рокля с лек шал около раменете, също ще бъде добра идея, тъй като позволява да изберете всяка лятна рокля без ръкави, без да се притеснявате за недостатъците, които могат да бъдат забележими.

Линията на бюста. Ако имате достатъчно късмет за красив бюст, всеки модел ще направи, перфектната фигура. Но ако искате да остане само илюзия плоския гръден кош, изберете слънчев сноп с огромен дизайн или пищно окичване в областта на бюста, за да добавите повече обем към тази част от тялото.

Размерът на талията. Това е един от най-важните детайли, въпреки че невинаги е причината роклите да не показват най-добрите качества на женската фигура. Правилната талия е свързана с дължината на торса. Носете рокля с императорско деколте, ако тялото ви е късо, така че да изглежда по-дълго. Широката талия е добра за жени с дълъг торс, защото прави добър баланс между дългия торс и пълните бедра.

Дължината на роклята. Ако имате дълги крака, носете пола или рокля над коленете. Но ако искате да добавите повече височина, отколкото имате, камбаната полата ще направи това за вас.

Направете най-доброто за вашата фигура и ще зашеметите всички наоколо, съобразявайки се с едно-единствено изискване – вашето тяло!

 

Alex Georgiev