Най-често срещаните проблеми, които се елиминират с оцет – почистване на апартаменти

Уморен ли сте от вредните миещи препарати? Оцетът е отличен естествен почистващ препарат за почистване на много повърхности в къщата, в т. ч. почистване на тавани и мазета.

Изненадващо, почистването с оцет помага да се отървете от мазният и неприятен мирис. След почистване с оцет, просто избършете третираната повърхност и миризма ще се изпари, оставяйки след себе си свеж аромат.

Премахване на натрупване сапун и неприятните миризми от съдомиялна машина за , дафинов чаша бяло дестилирана (маса) оцет в празен машина и да го ползвате в цикъла изплакване. Можете да повтаряте тази процедура ежемесечно.

За да се отървете от варовиковата табелка в чайника, изсипете половин чаша бял дестилиран оцет и вода и така оставете за нощта. Ако плаката все още остава, оставете другата половина чаша бял дестилиран оцет в чайник за няколко минути, оставя се да се охлади и изплакнете с чиста вода.

За да премахнете етикетите или ценовите тагове върху тях, прикрепете кърпа, напоена с дестилиран бял оцет. Платът трябва да бъде оставен за една нощ и до сутринта етикетът лесно се отстранява!

За да се отървете от мана и сапуни в банята или душ, можете да избършете повърхността с неразреден бял дестилиран оцет. След това изплакнете повърхността с вода.

Три чаши бяло оцет дестилирана вода се изливат в тоалетната чиния за обезмирисяване тоалетна и така се оставя за половин час, след това измийте.

За да премахнете боята от прозорци, врати или стъкло, използвайте горещ неразреден бял дестилиран оцет. Дайте известно време, за да омекотите боята, след което премахнете с бръснача.

Измиването и дезинфекцията на играчките на дете или домашен любимец може да се извърши в сапунена вода с добавяне на малко количество бял дестилиран оцет.

Можете да почистите лепкавите ножици с кърпа, импрегнирана с бял дестилиран оцет.

Изчистете грила, като напръскате бял дестилиран оцет върху смачкано алуминиево фолио и след това енергично триете грила с фолио.

За да почистите и дезодорирате плотовете, го избършете с кърпа, напоена с неразреден бял дестилиран оцет. Научете и за фирма по регионално почистване: http://www.bulkom.com/regioni/blagoevgrad.

 

Ekaterina Georgieva