Летните блузи от коприна

88  Копринените и стилни летни блузи са актуални вече за поредна година. И това е съвсем естествено, тъй като са в състояние да подчертаят истински женствеността.  А поради огромният избор от моделите, който се предлагат, всяка дама може да избере нещо по свой вкус и предпочитания.

Копринените блузи не само че правят жената елегантна и женствена, но и придават доза сексапил. Така че, непростимо е да нямате в летния си гардероб поне една блуза от коприна.

Летните блузи са просто необходимост, ако искате да сте в крак с модата. През последните години те се е превърнаха в символ на красота и удобство, очарование и мистерия, еротика и женственост. Новият летен сезон предлага голям избор от копринени произведения. Те представят много възможности, от които да избирате като стил, форма и цвят. Тази година лятната мода е отдала предпочитанието си на ярките цветове.

Изборът от летни копринени блузи наистина е разнообразен и безкраен.

Един от актуалните модели е тип туника жоржет и може ще бъде едно отлично допълнение към вашия гардероб. Може да изберете с различна драпировка, различно деколте, коланче, якичка, дантела и прочее елементи, които ще добавят много чар.

Друг модерен вариант е блуза от италианска коприна тип туника жоржет с прилепнала форма и разцветка, украсена с малки точици.

 

Alex Georgiev