Сватбени рокли – как да избера ръкави?

0822Сватбени рокли с малки ръкави

Това са почти неодушевени ръкави с дантелени крила, които са продължение на роклята, която е с V-образна или с форма на сърце деколте. Те подчертават въздушният облик и безтегловност на булката като нищо друго! Ръкавите придават елегантен акцент, който ще и помогне да излъчва романтика чар.

Сватбени рокли с ръкави фенери

Късият ръкав може да бъде и във формата на фенер. Те визуално правят крехките рамене малко по-широки и кръста – малко по-дълъг. Този ръкав може да бъде от същия плат като роклята. Дантелата е идеална за целта. И изведнъж булката витае някъде изключително високо, така деликатна и недостъпна изглеждаща отвън, но доста практично, режейки сватбената торта.

Сватбени рокли с дантелени ръкави – особено за аристократите!

Три четвърти ръкава може да бъде във всякаква форма, от нежно прозрачна обхващаща горната част на ръката до средното разстояние от лакътя на ръката като ръкавица и да се стесни отгоре и да се разшири надолу. Тези ръкави изглеждат добре на момичета с по-пълнички ръце.

Сватбени рокли с дълги ръкави

Класически дълги тесни ръкави на сватбена рокля, съчетават се с всеки модерен стил: като буйни нива с различна дължина, силует тип „русалка“, с отворен гръб или имитация на гол гръб както и с мини-рокля. Такива ръкави са страхотни за нисички момичета с по-широки бедра визуалният баланс на ръста и формите заемат правилните пропорции.

Необичайни сватбени рокли с дълги ръкави

Ако едно момиче иска да бъде оригинално, може би ще избере балонени ръкави до лакътя, който изглеждат по-добре от фенерчета. Може би ръкав силует „Жулиета“? Достатъчно широк от рамото до лакътя и са дълги слизайки чак до китката. Ръкави с плисета могат също да придадат един необичаен външен вид. Някои от модните дизайнери предлагат сватбени рокли-трансформатори, където болерото с дълъг ръкав може лесно да се разкопчае и роклята се превръща в такава с отворен корсет (за горещите летни нощи).

Изборът е ваш, булки!

Източник: http://e-obuvki.com/

Alex Georgiev