Да бъдеш част от „Коректна фирма“ е привилегия

12113В последните години изключително много се говори за прозрачност, както по отношение на отношенията между потребители и производители, така и във връзка с производството на стоки. В миналото, голяма част от продуктите притежава определено неясен произход. Модерните разбирания, обаче са свързани с точно и ясно регламентиране на произхода, съставките и качеството на съответните продукти.

В огромния океан от информация, който се отнася за отделните стоки и компании, клиентите се чувстват доста неловко, особено ако нямат точен ориентир. За тяхно улеснение се появи един проект, който спечели милиони потребители, най-вече на Стария континент.

Проектът се нарича „Коректна фирма“ и бележи своето начало от 2013 г., като комбинира използването на сложни компютърни системи с дейността на кол центрове.

Идеята за използване на алгоритми или кол центрове, определено не е нова, но тяхната комбинация и начинът, по който се използва това съчетание е революционно.

Проектът „Коректна фирма“ е достояние на потребителите в страни, като Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Румъния, Сърбия, Естония и България.

Представител на идеята в нашата страна е Изследователският център на клиентските мнения, който приобщи към своите разбирания и методи над 15 000 български компании. Центърът непрекъснато набира популярност и авторитет, не само сред представителите на различните фирми, но и сред обикновените потребители.

Клиентите в нашата страна имат възможността да се информират, за различните фирми и организации, които са част от своеобразия каталог на Изследователския център, наречен „Коректна фирма“. По този начин те получават достъп до националната база данни на стойностните компании, съумявайки да направят своя най-добър избор. Това се отнася и за евентуалните бизнес партньори, които се информират за достатъчно надеждните фирми, с които биха започнали съвместна и ползотворна работа.

Да бъдеш част от „Коректна фирма“ е отговорност, но и привилегия, която си заслужава усилията, хвърлени в името на тази цел. С получаването на Сертификата „Коректна фирма“ компаниите заявяват ясно и открито своята цел – по-високо качество на предоставяните продукти и услуги.

Източник: Инвестиционен портал – http://invest-news.eu

 

Alex Georgiev