Какви обувки са поулярни през сезон лято есен

obuvki-lqto-esenВярно че вече наближава зимата, но времето е все още приятно топло и поради тази причина смятам, че тези обувки все още са на мода. Обувките KEDDO са в стил улична мода и са британски бренд. Когато трябва да си подновите гардероба е естествено да започнете от обувките. Именно те придават стил и персонално излъчване на всеки един от останалите аксесуари. Британската марка KEDDO разработва обувки като уцелва именно тези моменти което ги прави един от законодателите в уличната мода за обувки. Които и модел да изберете като-боти, спортни обувки, сандали, балетки, ботушки и други подобни вие ще бъдете в крак с модата без изключение. Естествено обувките на тази марка са изключително удобни, защото специалистите на тази компания разработват обувки за активни хора, които обичат дългите разходки…по плажа например.

Ако искате обувки за по-хладното време, все пак наближава и зимата, обърнете внимание на модели от типа боти и кецове, които закриват по-голяма част от вашият крак и са произведени от велур, кожа или комбинирани материали. KEDDO предлага обувки от натурална и еко кожа, като и в двата случая те са с качество от висок стандарт. Подходящи са именно за зимните месеци, особено през сухите периоди.

Оставяйки настрана по-спортните модели тази линия на KEDDO от 2015-та година разполага и с по -изискани такива с високи клиновидни токчета в ярко червено до нежно синьо. Благодарение на удобната височина на обувката те почти не се усещат и подпомагат лекото придвижване. Благодарение  на гумените подметки тези уникални обувки са водонепроницаеми и не бива да се плашите когато сте с тях нито от дъжд, нито от сняг. В колекцията има и удобни и леки обувки без връзки създадени специално за дълги разходки. Краката не се уморяват и дишат свободно. И накрая за дамите с по класически вкус препоръчваме моделите с класическо излъчване и ярки модерни окраски.

 

Alex Georgiev