ЗАЩО НЕ БАНКА, А ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ

Преди дни се сблъсках с очи в очи с финансов проблем, който изискваше спешна реакция от моя страна. Сумата не беше голяма, но ми трябваше веднага. Веднага се запътих към банката. Мило и усмихнато момиче ми зададе куп въпроси с цел да разбере работя ли, къде, от колко време, на какъв договор и т.н. След дълго събеседване попълнихме искане за кредита. Минаха пак около 30 минути в писане и приветливото момиче ми каза, че ще ми се обадят, за да ме уведомят, какво е решението на банката относно искането ми. Най- рано отговор можели да ми дадат в края на следващата седмица. Направо зяпнах от учудване. Парите ми бяха нужни до ден-два. Нямах толкова време за чакане. Излязох от офиса на кредитната експертка напълно съкрушена. Не знаех какво да предприема. Извадих телефона да кажа на семейството, че няма да успея да се справя с проблема. Преди да набера телефонния номер на съпруга си, видях, че имам някакво извстие от социалните мрежи. Отворих го- нищо съществено, приятелка имаше празник, трябваше да я поздравя. Точно под съобщението за празничния повод на приятелката се появи реклама: „ Бърз кредит онлайн“. Мразя появяващите се рекламни прозорци, но този беше на точното място в точното време. Отказах се от намерението си да разочаровам семейството с резултата от банката и забързах към дома. Имах идея и бях решена да я използвам ефективно.

В къщи веднага се настаних пред компютъра и изписах ключовите думички- бързи кредити онлайн. Появи се дълъг списък с оферти на различни фирми за бързи кредити. Съвсем произволно влязох в един от изписаните адреси. Това беше фирмената страница на Минизаем. Имаше интересни предложения. Отпускаха кредити без трудов договор. Аз си имах договор, но ми беше интересно как тук можеха да отпуснат заем за същата сума, за която кандидатствах в банката без да се налага да искат един куп документи. Оналайн можеш да вземеш кредит срещу лична карта и нищо повече. Другото любопитно беше, че времето за отпускане на кредита е в рамките на няколко минути, усвояването- също. Възможността да кандидатстваш за кредит онлайн е изключително голямо удобство. Пести време и дава възможност да сравниш предлаганите оферти. Бързо попълних данните, които се изискваха от мен, за да бъдат направени необходимите проверки. След няколко минути имах положителен отговор и не след дълго сумата, за която кандидатствах беше в банковата ми сметка. Наистина лихвите, които се плащат за заетата сума са в пъти по- големи от лихвите на банките, но по- лесните условия за отпускане на кредитите на фирмите за онлайн кредити обуславят по- високите лихви. За мен беше важно да получа парите в срока, в който ми беше необходима и оскъпяването не беше от толкова голямо значение. Още повече взетите пари назаем можех да върна и предсрочно, като лихвите за предходния период се приспадат от сумата за връщане.

Ако наистина нямате време да чакате отговора на банката, поразровете се в интернет и вижте колко много възможности имате. Достатъчно е да имате добра кредитна история, интернет достъп, банкова сметка и около час, за да получите парите.

admin