БЪРЗ ЗАЕМ ДО ЗАПЛАТА ИЛИ НА РАВНИ МЕСЕЧНИ/ СЕДМИЧНИ ВНОСКИ

Големият брой фирми за бързи кредити, които предлагат услугите си на пазара, могат да предизвикат объркване при взимането на решение към коя точно оферта да се насочи клиента. Практиката показва, че хората се ориентират по това колко известно е името на компанията и дали е срещал рекламата й по телевизионния ефир. Не винаги това е правилният избор. Най- добре е клиентът да започне с преценката за това колко пъти в месеца получава заплащане, какъв е сумата на средствата, които получава и тогава да започне с избора на компания и оферта.

Компаниите, отпускащи пари назаем, предлагат различни начини за изплащане на заема, който клиентите взимат. Една част предоставят лесен кредит без поръчител, но изплащането е предвидено да стане на седмични вноски. Помислете, какво ще се получи, ако се спрете на оферта, предвиждаща плащане на бързия заем на седмични вноски, а вие получавате заплащане за труда си само веднъж месечно? Ще трябва да си плащате четирите вноски за месеца наведнъж. И още по – неприятното за вас е, че ще е най- добре, за да не си съсипете кредитното досие, да предплащате вноските, т.е. като си вземете заплатата, да платите вноските за следващия месец. Така няма да просрочвате плащането. Друг е въпросът, ако получавате месечното си възнаграждение всяка седмица. Тогава без проблем ще можете да си позволите продукт със седмични вноски.

Повечето трудещи се в страната получават заплатата си на един или два пъти месечно- аванс и заплата. В този случай най-добрият вариант, който трябва да изберете е изплащането на месечни вноски. Така ще можете добре да планирате разходите си за месеца и при добра финансова дисциплина, ще можете безпроблемно да изплатите заетата сума.

Има още един вариант за изплащане на кредит до заплата. Това е сравнително нов продукт и се предлага предимно от компаниите, предоставящи кредити онлайн като Minizaem.bg, примерно. Тези компании предлагат кредити без трудов договор, което още повече улеснява взимането на необходимата сума. Изплащането на заетата сума наведнъж е възможна, когато тя е значително по- малка от месечния ви доход и позволява да бъде върната без да предизвика сътресение в семейния бюджет. Това е най- удобния начин за плащане на кредит, защото след като сте си решили възникналия проблем, ще можете бързо да приключите и с плащането, няма да се налага месеци наред да отделяте пари за вноски.

Бързите кредити онлайн са удобни не само за плащане, но и за кандидатстване. Така не се налага да обикаляте офиси и да губите време. Достатъчно е да имате компютър и интернет. Следващата ви стъпка е да попитате Гугъл за online кредити и ще ви бъде предоставен дълъг списък от фирми. Предлага се и възможност за сравнение на продуктите, което допълнително улеснява избора ви. Влизайки в адреса на всяка фирма поотделно, четете внимателно условията, които се предлагат и се интересувайте какво допълнително ще трябва да заплатите за този месец или 15 дена ще трябва да платите. Един пример: www.minizaem.bg ви отвежда на страницата на фирмата. Там има удобно меню, което в подробности ви запознава с условията, начините на плащане и усвояване на кредитите, които се предлагат от компанията. От списъка с изисквания към клиента, бързо ще можете да прецените дали сте подходящ за кредитиране от компанията или ще е по- добре да се въздържите от това си действие.

admin