БЪРЗИ КРЕДИТИ – КАНДИДАТСТВАНЕ

Фирмите за бързи кредити правят всичко по силите си, за да бъдат конкурентно способни на пазара. Те се стараят да отговорят максимално бързо на нуждите на населението. Точно по тази причина начините за кандидатстване, които предлагат са много разнообразни.

Някои от компаниите залагат на преценката на кредитния консултант. При тях е необходимо кредитен консултант да осъществи среща с клиента. Заедно попълват искането за кредит. Обикновено фирмите предлагащи пари на заем отпускат кредит само срещу лична карта. Точно заради това е необходимо на срещата с консултанта да носите в себе си личната си карта. Добре ще е да имате и нейно копие. Така няма да губите време в търсене на копирен център. Част от фирмите предлагат и продукт „Кредит без трудов договор“. Това автоматично оскъпява услугата. Така, че ако предоставите копие на трудов договор, има шанс да вземете бърз заем с по- облекчени условия. След попълването на искането е необходимо да изчакате отговора на фирмата. При одобрение, следва да подпишете договора си за кредит и да вземете сумата, за която сте били одобрени.

Други компании обслужват клиентите си изцяло в офис. Това прави процеса на кандидатстване значително по- бърз.

Компаниите, които предлагат кредити онлайн, са най- бързи при одобрението за кредит. Друго предимство е възможността да кандидатствате от домашния си компютър и да получите желаната сума без да се налага да излизате от къщи и да губите време. За да кандидатствате за онлайн кредит първо е необходимо да се регистрирате в страницата на фирмата. Прочетете какви са изискванията, за да ви бъде отпуснат кредит онлайн и тогава преминете към попълване на данните. Фирмите за онлайн заеми също предоставят кредити без трудов договор. Ще ви предложат кредит без поръчител и с поръчител. Разгледайте какви ще са вноските, ако не предоставите поръчител. Съветвам ви да постъпите така, защото условията, на които трябва да отговаря поръчителя са нереални. След одобрение, ще получите мейл, на който да потвърдите съгласието си с условията по договора. Сумата, за като сте одобрен, ще ви бъде приведена по банкова сметка или ще си я получите на каса на Изи Пей. Досега от впечатленията ми за работата на фирмите за онлайн заеми мога да споделя, че сравнително бързо и коректно са справя Minizaem.bg на www.minizaem.bg.

Четвърта група фирми обслужват клиентите си като приемат заявленията за кредит онлайн, а подписването на договора и получаването на отпуснатата сума става в офис на фирмата или в офис на посредник.

Както вече споменах разнообразието, което фирмите предлагат при кандидатстване е огромно с цел да откликнат максимално бързо в момент на нужда от финансови средства. Останалото оставям на вас. Интернет предлага много информация за всяка една от фирмите. Не пропускайте редовете, когато четете условията за ползване на кредит и мислете какво може да се случи, ако внезапно останете без работа или се разболеете. Вноските не трябва да ви затрудняват. Хубаво е да не рискувате с договор за изплащане на кредита на седмични вноски, освен ако не получавате заплащането си всяка седмица. Най-удобни са месечните вноски, за да можете да го плащате при превод на заплата.

admin